El PP duu a la Junta Electoral la pancarta d'”Amnistia i Llibertat” de Figueres

El partit afirma que va contra la "normativa electoral" i que l'ajuntament és "la casa de tots"

La pancarta que s'ha instal·lat al balcó de l'Ajuntament de Figueres (ACN)

El PP ha denunciat davant la Junta Electoral de Zona la instal·lació d’una pancarta amb el lema “Amnistia i Llibertat” al balcó de l’Ajuntament de Figueres. La cap de llista del PP, Àngela Domènech, assegura que es va col·locar fa uns dies i que va contra “la normativa electoral” i “ataca els principis de molts ciutadans”.

“L’Ajuntament és la casa comuna de tots els figuerencs”, assegura Domènech en un comunicat. En aquest sentit, remarca que el consistori ha de “guardar neutralitat per respecte a totes les sensibilitats polítiques”, no només en període electoral “sinó sempre”.

Amb tot, acusa l’alcaldessa en funcions, Agnès Lladó (ERC), de voler deixar “empremta” fins a l’últim moment “passant el testimoni de la seva radicalitat independentista al seu successor”.

(Visited 46 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari