El PDECat veu amb bons ulls el “front democràtic” que proposa Aragonès

Als postconvergents els "sona bé la música" d'intentar arribar a uns acords mínims programàtics

  El portaveu del PDECat al Congrés, Ferran Bel, i el secretari adjunt del partit, Marc Solsona, després de reunir-se amb el president de la Generalitat, Pere Aragonès

  Foto: @Pdemocratacat

  El president del govern de la Generalitat, Pere Aragonès, s’ha reunit amb el PDECat en la darrera reunió de la ronda de trobades amb els grups per abordar un “front democràtic” per al 23-J. El secretari adjunt del partit postconvergent, Marc Solsona, ha explicat a la sortida de la reunió que els “sona bé la música” d’intentar arribar a uns acords mínims programàtics per a poder defensar els interessos de Catalunya.

  Solsona ha explicat que han parlat obertament de “diferents possibilitats”, malgrat que no s’ha arribat a cap concreció i que estan buscant “punts de confluència”. El PDECat, ha explicat el seu secretari adjunt,”no tanca la porta a res” i està obert “a qualsevol estratègia que permeti que el país avanci”.

  Per la seva banda, el portaveu del PDECat al Congrés, Ferran Bel, ha argumentat que “és rellevant qui governa a Madrid i com governa”, perquè “el 95%” de les lleis “afecten empreses i ciutadans” del país. “No anirem allí a passar l’estona o a tenir actituds simbòliques, o a fer un plantejament polític que tant hi fa que governin uns o altres”, ha avisat Bel, que considera que “no és el mateix un govern de Vox i PP que un govern del PSOE i Unides Podem”.

  Per tot plegat, ha dit que al Congrés s’hi ha d’anar “per influir” i que els “interessos catalans estiguin plasmats al BOE, sense renunciar ningú a res”.

  (Visited 44 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari