Allau de peticions de vot per correu: més del triple que la primera jornada del 2019

Correus gestiona més de 30.000 sol·licituds d'una opció disponible fins al 13 de juliol

Oficina de Correus

L’avançament electoral al 23 de juliol, anunciat aquest dilluns pel president del govern, Pedro Sánchez, ha provocat una allau de sol·licituds de vot per correu que, en la primera jornada, ha triplicat les registrades durant la primera jornada de les anteriors eleccions generals, votades el 2019.

Segons publica El Periódico de España citant fonts oficials, Correus ha gestionat aquest 30 de maig més de 30.000 peticions de vot per correu, una opció disponible fins al 13 de juliol.

Els ciutadans que vulguin participar en les eleccions generals d’enguany per aquesta via, un cop hagin rebut el certificat del cens i les paperetes, tenen fins al 19 de juliol per dipositar el seu vot en una oficina postal.

Segons va difondre Correus, 984.108 ciutadans van enviar el seu vot per correu per a les eleccions autonòmiques i municipals del 28 de maig, un 6,4% més que en els anteriors comicis autonòmics i municipals, del 2019, que van coincidir amb les eleccions al Parlament Europeu.

(Visited 34 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari