Borràs explora un front comú amb Aragonès

La líder de Junts retreu a ERC i el president de la Generalitat que van quatre anys tard amb la proposta

Laura Borràs

Foto: ACN, Ariadna Escoda

La presidenta suspesa del Parlament de Catalunya i líder de Junts, Laura Borràs, ha anunciat aquest dilluns que ha iniciat contactes amb el president de la Generalitat, Pere Aragonès, per trobar-se amb l’objectiu de formar “un front comú per la independència” a Madrid.

En un vídeo difós per Junts a Twitter, Borràs ha retret a Aragonès “quatre anys de no fer cas al vot de la gent, de pèrdua d’oportunitats i de debilitar les institucions de manera partidista”, ja entén que la petició del president català per formar un “front democràtic” de forces independentistes i sobiranistes davant una eventual victòria de la dreta a les eleccions generals és el mateix que proposava Junts fa quatre anys.

L’anunci de Borràs ha arribat l’endemà que el secretari general de Junts, Jordi Turull, proposés una llista unitària de l’independentisme per a les eleccions generals del 23 de juliol, i poques hores després que el mateix Turull manifestés que Junts només acceptarà sumar-se al front proposat per Aragonès si “avança cap a la independència”.

(Visited 63 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari