Com va ser la trobada de Borràs i Junqueras a Montpeller?

Oriol Junqueras i Laura Borràs

La trobada entre la presidenta suspesa del Parlament de Catalunya i presidenta de Junts, Laura Borràs, i el president d’ERC, Oriol Junqueras, a les portes del jutjat de Montpeller, on es va celebrar dimarts el judici a quatre ajuntaments de la Catalunya del Nord per haver modificat el reglament per permetre l’ús del català en els plens municipals, va ser freda.

Les declaracions prèvies de Junqueras sobre el cas Borràs, “no és bo per a l’independentisme que es pugui dir que dins hi ha corrupció”, no propiciaven calidesa en la trobada. En veure-la, el republicà va dir: “Què tal, noia?”, i Borràs li va explicar que estava refredada, i poc més.

A part de Borràs i Junqueras, al judici també hi va acudir la líder de la CUP al Parlament, Dolors Sabater, i l’exconseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, exiliat a Bèlgica, Lluís Puig. Tots menys Junqueras es van quedar al judici, el republicà només va fer acte de presència a les portes del jutjat i quan va començar el judici va tocar el dos.

El moment que més va cridar l’atenció de la tensa trobada va ser quan els mitjans de comunicació desplaçats als jutjats de Montpeller van preguntar qui faria declaracions primer, Borràs o Junqueras?, i el líder d’ERC va respondre: “Endavant, presidenta”.

(Visited 23 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Com va ser la trobada de Borràs i Junqueras a Montpeller?”

Feu un comentari