El govern central anuncia fons europeus per a rehabilitar habitatges de la Sareb que seran de lloguer social

La ministra Raquel Sánchez destaca que es posaran molts llocs de residència a disposició d'ajuntaments i comunitats autònomes

La ministra Raquel Sánchez (ACN)

La ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, ha anunciat aquest dilluns que el govern d’Espanya destinar fonts europeus per rehabilitar una part dels 21.000 habitatges de la Sareb que passen a ser de lloguer social.

“Comptem, en part, amb fons europeus, que preveuen una quantitat molt important de fons per poder fer accions de rehabilitació”, ha manifestat la titular de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana.

La ministra, a més, ha destacat que “molts d’aquests habitatges es posaran a disposició de les comunitats autònomes i els ajuntaments” i que se’n gestionaran “a través de diversos programes del pla estatal”.

Sánchez també ha assegurat que l’executiu central destinarà els habitatges “a la funció social que han de tenir” i ha adreçat un advertiment als governs autonòmics del PP que no apliquin la llei d’habitatge, indicant que patiran el rebuig “polític i social” per rebutjar mesures perquè  els ciutadans “puguin iniciar el seu projecte de vida i que l’accés a l’habitatge no sigui un impossible”.

(Visited 35 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari