El PDECat defensa Toni Soler i TV3: “La llibertat d’expressió contempla la llibertat d’ofendre”

El diputat al Congrés Genís Boadella creu que és una polèmica artificial fruit de la precampanya electoral

Genís Boadella (ACN)
Genís Boadella (ACN)

El diputat del PDECat al Congrés dels Diputats, Genís Boadella, ha expressat aquest dimarts la “solidaritat” de la seva formació amb el director del programa Està passant de TV3, Toni Soler, que ha estat objecte de crítiques per un gag sobre la Verge del Rocío. En roda de premsa, Boadella ha recordat que “la llibertat d’expressió contempla també la llibertat d’ofendre”. “Un ha de ser responsable dels seus actes, però entendre la llibertat d’expressió en tot el seu sentit implica que pot incorporar la llibertat d’ofendre”, ha sentenciat.

Boadella ha atribuït la polèmica “a un clima pràcticament de precampanya electoral” i al fet que a alguns responsables polítics els interessa protagonitzar “la crítica a Catalunya i a TV3 per intentar despuntar a les seves respectives campanyes electorals”.

El diputat ha recordat que Toni Soler ha dirigit altres gags sobre el Papa de Roma, els imams musulmans, la Moreneta de Montserrat i altres, i per tant ha defensat que el gag sobre la Verge del Rocío no hauria d’haver generat la polèmica d’aquests dies. “Entenem que no era un fet puntual ni era un fet que hagi de tenir la polèmica i la transcendència que s’ha aixecat els darrers dies”, ha conclòs.

(Visited 56 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari