Aragonès insisteix a diferenciar la causa contra Borràs de l’1-O

El cap de l'executiu català creu que el cas de la líder de Junts "no és equiparable" al de Ponsatí o Serret

  El president de la Generalitat, Pere Aragonès, en una entrevista a la Ser

  Foto: @govern

  El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha tornat a insistir a separar el cas que afecta la líder de Junts, Laura Borràs, de les causes relacionades amb el procés independentista i el referèndum de l’1-O. En una entrevista a Ser Catalunya, el cap de l’executiu català ha assegurat que “és molt diferent la persecució per l’1-O i la causa que s’ha instruït sobre Borràs”, i ha considerat que “és important separar les dues qüestions”.

  “És un cas molt complex i hem d’esperar a la sentència. Crec que és molt diferent una persecució pel referèndum com és el cas de Clara Ponsatí o Meritxell Serret i no és equiparable amb el cas de Laura Borràs“, ha explicat Aragonès.

  Així, el president de la Generalitat ha evitat donar el seu suport explícit a la líder de Junts i s’ha abstingut de fer valoracions sobre les conseqüències de futur de la sentència fins a conèixer la decisió del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), que es farà pública aquest dijous a les 12 h. El digital El Món, però, ja ha avançat que Borràs serà condemnada a quatre anys de presó i a una pena d’inhabilitació.

  (Visited 64 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari