Riera conclou que “no queda res” de l’acord per investir Aragonès

El diputat de la CUP retreu a Aragonès "un gir conservador i autonomista"

Carles Riera

Carles Riera, el diputat de la CUP i secretari tercer de la Mesa del Parlament, ha manifestat aquest divendres que “no queda res” de l’acord que van tancar fa dos anys per investir Pere Aragonès com a president de la Generalitat gràcies a l’abstenció dels cupaires.

En una entrevista a Catalunya Ràdio, Riera ha conclòs que l’acord no s’ha respectat per part del govern i ha lamentat que, segons el seu parer, aquest no és un executiu d’esquerres ni independentista i que Aragonès ha fet “un gir conservador i autonomista”.

A més, el cupaire ha criticat que “no va enlloc” la taula de diàleg entre representants dels governs d’Espanya i de la Generalitat de Catalunya, un espai que, per a ell, “només serveix per desactivar el conflicte”. D’altra banda, ha considerat “inútil” per al cas català l’aposta d’Aragonès per un acord de claredat.

“Dos anys després ERC ha guanyat temps per governar amb el programa del PSC i de la patronal”, ha retret Riera al partit que governa la Generalitat.

(Visited 20 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari