La CUP: ni vol taula de diàleg, ni l’acord de claredat, ni res de res

Reguant ironitza sobre el pla d'Aragonès: "La Moncloa no ha trigat ni trenta minuts a descartar-lo"

La CUP, i en nom d’ella primer la diputada Eulàlia Reguant i després el diputat Carles Riera, han decidit fer d’oposició en el debat de política general, rebutjant els plantejaments defensats pel president de la Generalitat, Pere Aragonès. S’oposen a la taula de diàleg i també a l’acord de claredat. Les mesures socials i econòmiques compromeses per als pròxims mesos per pal·liar els efectes de la crisi tampoc han satisfet els cupaires.

“La taula de diàleg ha quedat reduïda a una bilateral entre Esquerra Republicana i el PSOE”, ha afirmat Reguant. Davant la proposta del president de la Generalitat d’impulsar una via canadenca, la diputada s’ha limitat a dir que la Moncloa no ha tardat ni 30 minuts a descartar-ho, fet que a parer seu “demostra que la taula de diàleg és una eina inútil en aquest moment polític que estem vivint”.

Les mesures socials i econòmiques tampoc són suficients per a la CUP. Reguant ha retret a Aragonès que hagi fet un discurs “autocomplaent” i allunyat de la classe treballadora. “És un discurs propi d’un dirigent de la patronal”, ha lamentat. “No hem vist cap horitzó de canvi i cap mesura transformadora”, ha assenyalat Reguant.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.