La CUP: ni vol taula de diàleg, ni l’acord de claredat, ni res de res

Reguant ironitza sobre el pla d'Aragonès: "La Moncloa no ha trigat ni trenta minuts a descartar-lo"

La CUP, i en nom d’ella primer la diputada Eulàlia Reguant i després el diputat Carles Riera, han decidit fer d’oposició en el debat de política general, rebutjant els plantejaments defensats pel president de la Generalitat, Pere Aragonès. S’oposen a la taula de diàleg i també a l’acord de claredat. Les mesures socials i econòmiques compromeses per als pròxims mesos per pal·liar els efectes de la crisi tampoc han satisfet els cupaires.

“La taula de diàleg ha quedat reduïda a una bilateral entre Esquerra Republicana i el PSOE”, ha afirmat Reguant. Davant la proposta del president de la Generalitat d’impulsar una via canadenca, la diputada s’ha limitat a dir que la Moncloa no ha tardat ni 30 minuts a descartar-ho, fet que a parer seu “demostra que la taula de diàleg és una eina inútil en aquest moment polític que estem vivint”.

Les mesures socials i econòmiques tampoc són suficients per a la CUP. Reguant ha retret a Aragonès que hagi fet un discurs “autocomplaent” i allunyat de la classe treballadora. “És un discurs propi d’un dirigent de la patronal”, ha lamentat. “No hem vist cap horitzó de canvi i cap mesura transformadora”, ha assenyalat Reguant.

(Visited 72 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari