Junts podria renunciar a la presidència si Borràs és inhabilitada

La portaveu d’ERC, Marta Vilalta, va descartar prendre una decisió abans de conèixer la sentència

Aurora Madaula, Laura Borràs i Quim Torra (ACN)
Aurora Madaula, Laura Borràs i Quim Torra (ACN).

Aurora Madaula, diputada de Junts i presidenta segona de la Mesa del Parlament, ha afirmat que el partit postconvergent pot renunciar a la presidència del Parlament si Laura Borràs és finalment inhabilitada. “Seria una opció com a senyal de protesta per denunciar aquesta persecució política i que hi ha un ús partidista de la cambra”, ha explicat a Catalunya Informació.

La diputada de Junts està convençuda que Borràs serà absolta i ha demanat a la Mesa que “garanteixi els drets fonamentals” i esperi una sentència ferma per prendre decisions. Ha descartat la seva candidatura per al càrrec de presidenta del Parlament: “Per a mi seria molt incòmode”.

ERC ha assegurat que el relleu de Borràs seria una “oportunitat” per refer la majoria independentista. La portaveu dels republicans, Marta Vilalta, ha descartat prendre una decisió abans de conèixer la sentència: “Volem parlar amb Junts. Estem oberts a parlar-ne”.

(Visited 76 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari