Esperanza Garcia serà la delegada de la Junta d’Andalusia a Catalunya

El president Juanma Moreno anuncia el nomenament i l'objectiu d'enfortir el vincle amb la comunitat d'origen andalús

Esperanza García

Foto: LaSexta

El president de la Junta d’Andalusia, Juanma Moreno (PP), ha anunciat aquest divendres que l’exdiputada del PP català i exportaveu parlamentària adjunta Esperanza Garcia serà la delegada de la Junta d’Andalusia a Catalunya, un nomenament que serà oficial el pròxim dimarts.

Moreno, de visita a Barcelona, ha vinculat el nomenament d’Esperanza García amb la intenció del seu govern d’estrènyer els llaços amb la comunitat d’origen andalús a Catalunya i d'”intensificar les relacions comercials i econòmiques” entre les dues comunitats autònomes.

El president de la Junta, que va anunciar el setembre del 2022 l’obertura de la delegació andalusa a Catalunya, n’ha inaugurat aquest divendres la seu, ubicada al número 21 del passeig de Gràcia de Barcelona.

Esperanza Garcia va ser diputada del PP al Parlament de Catalunya durant dues etapes, del 2015 al 2017 i del 2019 al 2020, any a partir del qual es va incorporar a l’Ajuntament de Badalona que encapçalalava llavors Xavier García Albiol. La primera delegada andalusa a Catalunya va fer el salt a la política amb Cs, partit del qual va ser alcaldable el 2007, i va marxar al PP el 2010.

(Visited 106 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Esperanza Garcia serà la delegada de la Junta d’Andalusia a Catalunya”

  1. Aragonés abre “embajadas” en Sudamérica y el gobierno andaluz nombra “embajadora” en Cataluña. Para enchufar a los amigos a costa de la ciudadanía se inventan cualquier cosa y nunca falta dinero. Mientras tanto mueren anualmente en España 4.000 personas inscritas en las listas de espera de sanidad… No hay palabras.

    Respon

Feu un comentari