Rufián es mostra orgullós de la negociació amb el PSOE malgrat “no poder canviar la justícia”

L'alcaldable d'ERC a Santa Coloma de Gramenet i portaveu del partit al Congrés ha indicat que, gràcies al diàleg amb els socialistes, “nou persones dormen a la seva casa i no a una cel·la”

El portaveu d'ERC al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián
El portaveu d'ERC al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián.

ERC no deixa de rebre males notícies. El Tribunal Suprem ha revisat la sentència de l’1-O i ha confirmat la inhabilitació d’Oriol Junqueras fins al 2031. La Fiscalia ha reclamat set anys de presó i 32 d’inhabilitació per als dirigents d’ERC Josep Maria Jové i Lluís Salvadó per l’organització de l’1-O.

Gabriel Rufián ha reconegut “no poder canviar el poder judicial espanyol”. “No podem canviar a Marchena, només aspirem a posar-li-ho més difícil”, ha indicat l’alcaldable d’ERC a Santa Coloma de Gramenet i portaveu del partit al Congrés en un acte de precampanya aquest cap de setmana a Barcelona.

Derogar la sedició i reformar la malversació

Els republicans han aconseguit que es derogui la sedició i que es reformi la malversació, els dos delictes pels quals van ser condemnats els líders del referèndum. “Mai més es podrà comparar un referèndum amb la Gürtel”, ha assegurat Rufián.

L’alcaldable d’Esquerra Republicana a Santa Colomba de Gramanet s’ha mostrat orgullós dels indults als líders del ‘procés’ i ha indicat que, gràcies a la negociació del seu partit, “nou persones dormen a la seva casa i no a una cel·la”. El president del partit, Oriol Junqueras, ha demanat un gran aplaudiment per a Jové, Salvadó i l’actual consellera Natàlia Garriga, a qui li demanen un any d’inhabilitació i 18.000 euros de multa pel mateix cas: “Sense ells aquest país no avançarà”.

(Visited 54 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari