El Govern estudia querellar-se contra Tal Hanan pel ciberatac

Aragonès insinua que l'estat espanyol és al darrere dels ciberatacs i reclama que s'aclareixin els fets

El president, Pere Aragonès, i la consellera Laura Vilagrà

El Govern es planteja presentar una querella contra Tal Hanan acusant-lo del ciberatac massiu que va col·lapsar els servidors de la Generalitat pels volts del 9-N. De moment, apunta a l’empresari israelià, però demana que s’investigui qui li hauria fet l’encàrrec. Pere Aragonès insinua que l’estat espanyol és al darrere dels ciberatacs i reclama transparència i que s’aclareixin els fets.

El president no ho diu obertament ni assenyala a ningú, però se li entén en la piulada que ha fet a Twitter. Hi diu: “Buscaven paralitzar el país pel 9-N i frenar la força imparable de la ciutadania. Com sempre, amb joc brut, fora de les normes democràtiques que tant pregonen i se salten a la primera contra l’independentisme”.

D’altra banda, la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, diu que de moment només posen Tal Hanan en el punt de mira. “Els serveis jurídics de la generalitat estan estudiant el cas i una possible denúncia i veure si després d’aquest estudi podem emprendre accions legals contra aquesta persona, i fins i tot pensant què o qui hi pot haver darrere d’aquest ciberatac”, ha dit Vilagrà.

(Visited 111 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari