A què es resisteix Aurora Madaula?

Aurora Madaula
Aurora Madaula

La secretària segona del Parlament i vicepresidenta de Junts, Aurora Madaula, no vol que el seu partit, fundat bàsicament per convergents, sigui una nova Convergència. Si més no, ha expressat a Twitter un rebuig categòric a aquesta possibilitat quan un usuari d’aquesta xarxa social li ha preguntat si això estava passant: “No en el meu nom”.

La recent aparició dels dos líders de l’extinta formació nacionalista, Jordi Pujol i Artur Mas, acompanyant en un acte de precampanya l’alcaldable de Junts i històric convergent, Xavier Trias -el qual, per cert, amaga el logo de Junts- ha tornat a posar sobre la taula el vincle entre aquestes sigles i l’espai polític que representen.

Madaula és l’abanderada del que presenta com l’ala esquerra de Junts. Tant en la direcció actual com en la gènesi, però, de convergents Junts en va ple: del seu primer líder, Carles Puigdemont, a l’actual secretari general, Jordi Turull, passant per una nodrida llista de càrrecs locals tenen un llarg historial en el partit fundat per Jordi Pujol.

La dirigent juntista, d’altra banda, destaca per la seva defensa pública de la figura de Laura Borràs, que aquests dies afronta el judici pel cas dels contractes de la Institució de les Lletres Catalanes.

Madaula ha dit que ERC “per desviar l’atenció” d’un govern que titlla de “feble” i que “pacta amb els constitucionalistes en lloc de fer-ho amb els independentistes, generen un discurs sobre la interinitat del Parlament i els mitjans fan la seva feina”, queixant-se de titulars en aquest sentit publicats per El Nacional i Nació Digital.

(Visited 462 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari