Marxa lenta de centenars de conductors de VTC tradicionals a Barcelona

Els manifestants acusen la Generalitat de "condemnar a desaparèixer" el sector

  Marxa lenta de conductors de VTC tradicionals

  @VTC_Tradicional

  Centenars de persones amb llicències de Vehicles de Transport amb Conductor (VTC) han participat aquest dilluns en una marxa lenta que ha començat a la Plaça Espanya de Barcelona per reclamar que la pugna entre el taxi i les grans plataformes no acabi amb els VTC tradicionals. Els manifestants, convocats per l’Associació Gran Turisme de Catalunya, insisteixen que no són taxis ni tampoc treballen per a plataformes com Uber o Cabify, i denuncien afectacions negatives pel decret VTC de la Generalitat.

  El portaveu dels conductors, Román Llort, ha assegurat en declaracions a l’ACN que els VTC tradicionals han estat “perjudicats” per la normativa impulsada pel Govern català, ja que provoca una “paralització” de més del 75% de la flota i “condemna a desaparèixer” el sector. Per tal de simular la mort dels VTC tradicionals, els conductors s’han vestit tots de negre i han deixat al capdavant de la protesta un cotxe de cavalls amb un taüt, com si fos un funeral.

  Els manifestants també han criticat que hi hagi més de 300 llicències “segrestades malgrat complir tots els requisits” i que no es concedeixin “per errors administratius o sancions prescrites”, i han acusat Aena “d’expulsar-los” de l’aeroport del Prat. Per tal posar fi a aquest “despropòsit”, el sector dels VTC tradicionals reclama una moratòria de tres mesos perquè totes les llicències que estan en revisió puguin continuar operant i “una llei d’acompanyament al decret consensuada amb nosaltres”.

  (Visited 62 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari