La patronal dels VTC convoca tres dies de manifestacions i marxes lentes

L'Associació Gran Turisme de Catalunya es mobilitzarà el 6, 7 i 8 de febrer contra el bloqueig de l'activitat econòmica

Mobilització dels VTC a Barcelona

Foto: Associació VTC-Gran Turisme de Catalunya

La patronal dels vehicles de transport amb conductor (VTC) ha convocat tres dies de manifestacions i marxes lentes a Barcelona els pròxims 6, 7 i 8 de febrer per protestar contra el bloqueig de l’activitat econòmica del sector. Segons ha explicat l’Associació Gran Turisme de Catalunya, la mobilització arrencarà des de la plaça Espanya a les 9.30 hores.

En un comunicat, l’associació de VTC ha denunciat la “desídia”, les “errades administratives” i la “regulació mal aplicada” que des del passat 1 de gener “tenen bloquejada l’activitat”, i ha assenyalat que s’han denegat 600 llicències urbanes per errors que atribueix al Departament de Transports de la Generalitat “sense verificació per part de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB)”, per haver venut vehicles per “sobreviure el període pandèmic”, per fer canvis de societat “per subsistir” o per no signar una declaració responsable el 2019 “quan l’activitat la fem el 2023”.

“Som autònoms i PIMES que hem de fer front a fortes inversions”, destaca l’Associació Gran Turisme de Catalunya, que critica que la seva “insistent petició de reunions i respostes no ha sigut atesa”. La patronal dels VTC reclama a la Generalitat “solucions ja” i assenyala que “no podem estar regulats com a taxi perquè no fem l’activitat del taxi”.

(Visited 50 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari