Mor un segon home sense llar a Barcelona en menys de 24 hores

El cos de la darrera víctima tampoc presenta indicis de violència ni criminalitat

  Rosa en record de les persones sense sostre que han mort darrerament. Foto: Arrels Fundació

  Una segona persona sense llar ha mort durant el vespre d’aquest dijous al carrer d’Ausiàs Marc del districte de l’Eixample de Barcelona. Es tracta del segon home sense sostre que mort en aquest districte en 24 hores, després que a primera hora del matí del mateix dijous un vianant trobés un altre home sense vida al carrer de Cartagena.

  El cos de la darrera víctima, un home de 42 anys, tampoc presenta indicis de violència ni criminalitat, han informat els Mossos d’Esquadra, de manera que l’autòpsia haurà de determinar la causa de la defunció. Com en el primer cas, no es descarta que pugui tractar-se d’una mort per hipotèrmia.

  Ambdós difunts eren persones conegudes per Arrels Fundació, qui els havia visitat en alguna ocasió. Amb aquestes dues defuncions, ja són sis els sensesostre que han mort a la ciutat aquest 2023.

  (Visited 66 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari