Troben un sensesostre mort al barri de la Sagrada Família de Barcelona

Segons els Mossos, a falta de l'autòpsia, tot apunta a una defunció per hipotèrmia

CEM Sagrada Família

Un home sense sostre ha mort durant la matinada d’aquest dijous al barri de la Sagrada Família de Barcelona. Segons ha avançat Crónica Global, l’ha trobat un vianant abans de les 10 del matí i ha avisat a la policia, que s’ha traslladat fins al lloc dels fets, a la cantonada del carrer de Cartagena i el carrer de Mallorca, juntament amb la comitiva judicial i els serveis funeraris.

Els fets han ocorregut a l’entrada del Centre Esportiu Municipal Sagrada Família, i els Mossos d’Esquadra han confirmat al mitjà citat que “no es tracta d’una mort criminal” i que tampoc s’han observat indicis de violència. L’autòpsia ha de confirmar la causa de la defunció, però tot apunta a una hipotèrmia. L’home està pendent d’identificar.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides