La plantilla de General Electric es manifesta contra l’ERO

L'expedient afecta 199 treballadors al conjunt d'Espanya, dels quals 150 treballen a Catalunya

El sindicat Comissions Obreres convoca els treballadors de la companyia General Electric de Barcelona que es manifestin aquest dimarts en protesta per l’expedient de regulació d’ocupació (ERO) que ha presentat l’empresa multinacional en el marc del pla de reestructuració de la seva divisió de renovables a Europa. Aquesta jornada de mobilització coincideix amb la vaga convocada en l’àmbit estatal per CCOO d’Indústria a les diferents plantes afectades per l’expedient.

El comitè d’empresa de General Electric a Barcelona ha convocat una manifestació per demanar el suport de l’Administració estatal “en defensa d’una indústria que és cabdal al nostre país per avançar cap a la sobirania energètica, a més de comptar amb plantilles qualificades i amb un alt valor afegit”. L’ERO presentat per General Electric afecta 199 treballadors al conjunt d’Espanya, dels quals 150 treballen a Catalunya, a la planta de Barcelona.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides