Els Mossos detenen Dani Alves

L'exjugador del Barça s'ha presentat a comissari per declarar sobre una presumpta agressió sexual

Dani Alves, exjugador del FC Barcelona
Dani Alves, exjugador del FC Barcelona.

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest divendres a l’exjugador del Barça Dani Alves després que aquest hagi prestat declaració a comissaria. El futbolista brasiler està acusat d’una presumpta agressió sexual a una noia en la discoteca Sutton de Barcelona.

Dani Alves ha estat traslladat al jutjat en un cotxe policial i serà el jutge el qual decidirà si envia al futbolista a presó o li deixa en llibertat amb càrrecs. Per la seva banda, la noia que ha presentat la denúncia acusa Alves d’haver-li fet tocaments no consentits en la discoteca Sutton durant les festes de Nadal. La denúncia es va presentar el passat el 2 de gener.

Alves, que juga a l’equip mexicà del Pumas de la UNAM i va participar amb la selecció brasilera en el passat Mundial, havia format part de la plantilla del Futbol Club Barcelona en dues ocasions, la darrera fins a l’estiu de l’any passat quan la direcció del Barça va decidir no renovar-li el contracte.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.