Els taxis faran vaga coincidint amb el congrés audiovisual ISE

Després de les protestes d'avui, han confirmat noves aturades i no descarten tampoc el Mobile

Protesta dels taxistes

Els taxistes han anunciat aquest dimarts una vaga de quatre dies, del 31 de gener al 3 de febrer, coincidint amb el congrés audiovisual ISE. El portaveu d’Élite Taxi, Tito Álvarez, ha dit que les protestes podrien coincidir també amb el Mobile World Congress.

Una convocatòria que els taxistes fan després de la nova protesta contra les plataformes digitals de vehicles VTC, com Bolt i Uber, i també contra multinacionals com Free Now, a qui acusen de voler alterar els preus regulats de l’Institut Metropolità del Taxi (IMET).

3.000 taxis, segons Élite Taxi, 550 segons la Guàrdia Urbana, han participat en una marxa lenta aquest dimarts al matí pel centre de Barcelona. La mobilització l’han convocada Élite Taxi i el Sindicat del Taxi de Catalunya i ha anat des de plaça Espanya fins al Parlament.

El sector reclama mesures perquè les plataformes no alterin els preus regulats per l’IMET. Segons el portaveu d’Élite, l’empresa Free Now “s’inventa suplements que només són al seu cap”. Es refereix als vuitanta cèntims com a “càrrec de servei” i una altra quantitat entre els cinc cèntims i l’euro i mig en concepte de “càrrec d’alta demanda” que l’empresa aplica.

(Visited 49 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari