Élite Taxi respon a la vaga a la japonesa de Bolt amb un boicot

Els taxistes s'organitzaran per demanar viatges i portar els VTC a dependències de la Guàrdia Urbana

  Taxistes d'Élite Taxi

  El portaveu d’Élite Taxi, Tito Álvarez, ha respost a la decisió de l’empresa Bolt de vehicles de transport amb conductor (VTC) d’oferir viatges gratuïts aquest dimarts -coincidint amb la marxa lenta de taxistes- anunciant un boicot. Segons ha avançat El Periódico, desenes de professionals del sector del taxi s’organitzaran per demanar viatges a través de Bolt i enviar-los a les dependències de la Guàrdia Urbana de Barcelona, combatent així la vaga a la japonesa que pretenen fer els conductors de VTC.

  “Demà demanarem Bolt i els portarem a les comissaries de la Guàrdia Urbana, i trucarem a la policia mentre estem de camí. Perquè tots els cotxes de Bolt són il·legals, així que, si volen viatges gratuïts, doncs farem viatges gratuïts al dipòsit. Estem encantats”, ha manifestat Álvarez al mitjà citat.

  Per la seva banda, el president de la patronal del sector dels VTC Movea, Eduardo Martín, ha criticat el decret de la Generalitat que regula aquesta mena de serveis, i ha assenyalat que la no renovació de milers de llicències “condemna a l’atur i a la ruïna moltíssimes famílies”. “Les autoritats s’han entossudit a enfrontar dos sectors, els taxis i els VTC, que poden i han de conviure pacíficament”, ha assenyalat Martín.

  (Visited 79 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari