Els VTC de Bolt faran una vaga a la japonesa a Barcelona contra la protesta dels taxis

Els conductors de l'aplicació oferiran gratuïtament els seus serveis demà dimarts

VTC ocupant la Diagonal

Els conductors de VTC que treballen a l’àrea metropolitana de Barcelona mitjançant l’aplicació Bolt desafiaran els taxistes i faran una vaga a la japonesa que coincidirà amb la mobilització que el sector del taxi ha convocat aquest dimarts a Barcelona per protestar contra el que consideren incompliments del decret dels vehicles de transport amb conductor (VTC). Segons ha avançat La Vanguardia, els conductors de Bolt oferiran els seus serveis de manera gratuïta.

“Atesa la situació que estem vivint a Catalunya des de primers d’any no tenim cap altra opció que dur a terme una vaga a la japonesa“, ha anunciat al mitjà citat Eduardo Martín, president de Movea, la patronal del sector de cotxes de lloguer amb conductor. Martín ha criticat el decret sobre els VTC de la Generalitat i ha assenyalat que a causa d’aquest, l’Institut Metropolità del Taxi només ha renovat unes 300 llicències, deixant al marge unes 4.000.

“Estan condemnant a l’atur i a la ruïna a moltíssimes famílies, deixant fora un munt d’autònoms”, ha destacat el president de la patronal Movea, que s’ha mostrat confiat en el fet que el Tribunal de Justícia de la Unió Europea tombi el decret en uns mesos. Per la seva banda, Élite Taxi i el Sindicat del Taxi de Catalunya (STAC) han convocat una marxa lenta demà dimarts fins al Parlament de Catalunya per reclamar que s’obligui les plataformes digitals de transport a adaptar-se al decret i adherir-se a la tarifa regulada.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.