Amazon trasllada a Saragossa el centre logístic de Martorelles

El gegant del comerç electrònic obrirà una planta robotitzada a Far d'Empordà

El centre logístic d'Amazon a Martorelles

Amazon tancarà el centre logístic de Martorelles, traslladarà la seva activitat a una nova planta que preveu obrir aquest mes de març a Saragossa i obrirà una planta robotitzada a Far d’Empordà (Alt Empordà).

El tancament de Martorelles afecta 800 treballadors sobre els quals el gegant del comerç electrònic ha comunicat que manté converses per garantir-ne els llocs de treball mitjançant trasllats a altres centres d’Espanya.

Per a la nova planta de Saragossa preveu crear un miler d’empleats en tres anys, mentre que la de Far d’Empordà, de més de 50.000 metres quadrats, en sumarà 1.400. Amb aquestes decisions, Amazon preveu complir amb el seu compromís de tenir 25.000 empleats fixos a Espanya quan acabi el 2025.

CCOO denuncia un ERO encobert
El sindicat CCOO, però, ha lamentat la decisió de traslladar a Saragossa la producció de Martorelles, que considera un “ERO encobert” aplicat per “forçar els treballadors” a acceptar convenis “menys avantatjosos”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.