El Gremi de Restauració prepara sis recursos contra els nous horaris a Barcelona

El sector llança una campanya contra la reducció decidida per l’Ajuntament

Campanya del Gremi de Restauració de Barcelona

El Gremi de Restauració de Barcelona ha anunciat que interposarà sis recursos contenciosos administratius contra els nous horaris del sector decidits per l’Ajuntament de la capital catalana.

A partir d’aquest dissabte, les terrasses de 18 carrers i places del districte de Ciutat Vella hauran de tancar a les 23 hores, una mesura que afecta uns cinquanta establiments de zones sorolloses ubicades als barris del Raval i el Gòtic. A més, l’Ajuntament de Barcelona ha avançat una hora -de les 3 a les de la matinada- el tancament dels bars i restaurants a la zona.

El Gremi de Restauració ha anunciat que, d’entrada, començarà recorrent les restriccions horàries que afecten les zones d’Enric Granados, els Jardins de la Mediterrània i diverses places de Gràcia.

Aquesta organització acusa l’Ajuntament de castigar els clients i de pretendre fer creure que tancar terrasses a les dotze és un disbarat. En aquest sentit, argumenta que ciutats com Lleida, Girona, València, Sevilla i Màlaga autoritzen aquesta activitat més enllà de la mitjanit, i assenyala que els horaris de Barcelona s’han endurit tot i ser “dels més restrictius”.

El Gremi ha iniciat aquest dijous una campanya per “conscienciar” els consumidors, sota el lema “Castigats sense postres”, contra la mesura adoptada per l’Ajuntament de Barcelona.

(Visited 92 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari