El rei emèrit salda el darrer compte pendent amb Hisenda pagant per les caceres

Joan Carles I signa una acta de conformitat que tanca la inspecció sobre aquests regals

El Rei emèrit Joan Carles I
El Rei emèrit Joan Carles I

El rei emèrit d’Espanya, Joan Carles I, ha acordat amb l’Agència Tributària pagar per haver rebut caceres com a regal després d’haver abdicat, publica El Mundo. D’aquesta manera, l’anterior cap d’Estat accepta la sanció d’Hisenda i tanca la inspecció que tenia oberta per aquests regals, el darrer front pendent amb el fisc a Espanya, després d’haver presentat regularitzacions els darrers anys.

Segons la mateixa informació, Joan Carles I ha signat una acta de conformitat que conclou el recorregut d’un procediment d’inspecció obert el juny pel Departament d’Inspecció Financera i Tributària, que va reclamar al rei emèrit que acredités les caceres en les quals havia participat entre el 2014 i el 2018, i qui n’havia pagat les despeses, inclosos els desplaçaments.

Joan Carles de Borbó va admetre que no havia pagat però, segons El Mundo, les sumes reclamades no arriben als 120.000 euros en cap exercici fiscal, el llindar del delicte contra Hisenda.

(Visited 45 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari