Dos activistes contra el canvi climàtic “banyen” una vitrina del Museu Egipci de Barcelona

Han mostrat una pancarta amb el missatge ‘COPCA COLA +2.5°’ en referència a la cimera COP27, la conferència de Nacions Unides sobre la crisi climàtica a Sharm el-Sheikh (Egipte)

Activistes de l'organització ecologista Futur Vegetal al Museu Egipci de Barcelona
Activistes de l'organització ecologista Futur Vegetal al Museu Egipci de Barcelona.

Dos activistes de l’organització ecologista Futur Vegetal “han banyat” la vitrina d’una rèplica d’una mòmia faraònica al Museu Egipci de Barcelona amb un líquid amb el qual volien simular “petroli” per protestar contra la gestió del canvi climàtic.

Han ruixat la paret amb “sang falsa” i han mostrat una pancarta amb el missatge ‘COPCA COLA +2,5°’ en referència a la cimera COP27, la conferència de Nacions Unides sobre el canvi climàtic que s’està celebrant a Sharm el-Sheikh (Egipte) des del 6 fins al 18 de novembre.

El dissabte 5 de novembre dues activistes del col·lectiu Futur Vegetal es van pegar als marcs dels quadres de ‘La maja desnuda’ y de ‘La maja vestida’ de Francisco de Goya al Museu del Prado a Madrid. Van escriure el missatge ‘+1,5°’ entre les dues obres per “alertar sobre la pujada de temperatura mundial, que provocarà un clima inestable i greus conseqüències en tot el planeta”, segons va indicar en Twitter l’organització d’acció directa contra la crisi climàtica.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.