Dos activistes s’enganxen a ‘Las majas’ de Goya al Museu del Prado

El col·lectiu Futur Vegetal ha volgut “alertar sobre la pujada de temperatura mundial, que provocarà un clima inestable i greus conseqüències a tot el planeta”

Activistes enganxades a 'Las Majas' de Goya al Museu del Prado
Activistes enganxades a 'Las Majas' de Goya al Museu del Prado.

La protesta contra el canvi climàtic en museus ha arribat a Espanya. Dos activistes del col·lectiu Futur Vegetal s’han enganxat avui, dissabte 5 de novembre, als marcs dels quadres de ‘La maja desnuda’ i de ‘La maja vestida’ de Francisco de Goya al Museu Nacional del Prado a Madrid.

Han escrit el missatge ‘+1,5°’ entre les dues obres per “alertar sobre la pujada de temperatura mundial, que provocarà un clima inestable i greus conseqüències a tot el planeta”, segons ha indicat a Twitter l’organització d’acció directa contra la crisi climàtica.

“La setmana passada l’ONU reconeixia la impossibilitat de mantenir-nos per sota del límit d’augment de l’Acord de París de 1,5° de temperatura mitjana respecte als nivells preindustrials”, ha indicat el col·lectiu al seu perfil de Twitter.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.