Una menor denuncia l’agressió d’un porter de la discoteca Waka Sabadell

Els fets van ocórrer la nit de la festa de Halloween i hi ha un vídeo que certifica l'atac

  Discoteca Waka Sabadell

  La discoteca Waka Sabadell (Sant Quirze del Vallès) ha sigut novament l’escenari d’un altre episodi violent. Segons han avançat el Diari de Sabadell i Ràdio Sabadell, una menor de 16 anys ha denunciat haver patit una agressió per part d’un treballador de seguretat del local d’oci nocturn.

  Els fets van ocórrer el passat dilluns 31 d’octubre, coincidint amb la festa de Halloween, i en les imatges difoses pels mitjans citats, es veu com un porter de la discoteca agafa la noia pel coll i la fa caure a terra. L’home hauria actuat violentament després que la jove li preguntés per què no la deixaven accedir al local malgrat haver pagat l’entrada.

  La menor ha distribuït fotografies que mostren les ferides que li va causar l’actuació violenta del porter, entre les quals hi ha rascades i ferides sagnants. A més, el personal de seguretat li va malmetre el mòbil. La família de la víctima ja ha interposat una denúncia als Mossos d’Esquadra, que treballen en el cas.

  La discoteca Waka es troba en el punt de mira a causa de les agressions sexuals i baralles que s’haurien produït al local, i ja acumula prop de 200 actuacions policials en només un any.

  (Visited 208 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari