Una menor denuncia una violació a l’interior de la discoteca Waka Sabadell

La víctima assegura a les xarxes socials que el local "no és un lloc segur"

La discoteca Waka Sabadell

Els Mossos d’Esquadra investiguen una violació que s’hauria produït al voltant de les 6 hores de la matinada de dissabte a diumenge a l’interior de la discoteca Waka de Sant Quirze del Vallès, prop de Sabadell. La víctima, menor d’edat, i una amiga seva -colpejada per l’agressor- van ser ateses pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i, segons fonts policials, per ara no s’ha produït cap detenció.

“Ahir a la nit a Waka Sabadell em van agafar del coll i van acabar violant-me en una de les tarimes grans“, ha explicat la jove a través de les xarxes socials, després de denunciar els fets. “Ja que no sé si es farà justícia, ho faig saber per xarxes perquè tingueu cura i sapigueu que Waka no és un lloc segur“, ha conclòs la víctima.

Els Mossos han obert una investigació per tractar de localitzar l’agressor del qual es desconeix la identitat, malgrat que els porters de la discoteca van oferir una descripció del presumpte autor. Segons el Diari de Sabadell, el local acumula un total de 160 actuacions policials en el darrer any: s’han registrat 46 agressions i 36 detencions, tres de les quals per violació.

(Visited 120 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari