Els comuns demanen la dimissió de Dalmases com a diputat

David Cid denuncia que Laura Borràs no va intervenir en el cas quan encara era presidenta del Parlament

    El portaveu dels comuns al Parlament, David Cid

    El portaveu d’En Comú Podem al Parlament, David Cid, diu que Francesc de Dalmases hauria de deixar l’escó de diputat. En declaracions a Catalunya Ràdio, David Cid ha dit que “el que ens agradaria que passés és que Francesc de Dalmases dimitís com a diputat”. Cid ha afegit que “crec que ens hauríem d’estalviar fins i tot aquesta comissió de l’Estatut del Diputat” i que “si Francesc Dalmases no servei com a vicepresident de Junts per Catalunya, perquè serveix ser diputat al Parlament de Catalunya”.

    El dirigent dels comuns considera que “les informacions sobre Dalmases són molt preocupants, perquè ens trobem no només davant de dos informes, tant el de la corporació de mitjans sinó també de Junts per Catalunya, i a més a més comencen a transcendir que no estaríem parlant d’un cas aïllat; és a dir, que s’haurien pogut produir situacions similars a la que es va produir a TV3″.

    David Cid, membre dels comuns a la comissió de l’Estatut del Diputat on s’ha de tractar el cas Dalmases, insisteix en el fet que l’encara diputat de Junts “el que hauria de fer és plegar, aquestes actituds no es poden tolerar ni al Parlament de Catalunya ni enlloc, i, per tant, com a mínim el que nosaltres reclamem és que aquesta comissió de l’Estatut del Diputat es reuneixi quan abans millor i prengui les decisions que hagi de prendre”.

    En aquest context, el portaveu dels comuns ha carregat també contra l’expresidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, la qual és avaladora de Dalmases. David Cid ha dit que “quan va succeir aquest cas, la presidenta del Parlament hi era, i no va intervenir per evitar que això passes”. Cid també s’ha fet ressò de les pressions que Magda Oranich ha denunciat que va rebre de Laura Borràs perquè aigualís l’informe sobre el cas Dalmases. Per a Cid “aquí també la senyora Borràs hauria de donar explicacions, i també té responsabilitat en el que a succeït”.

    (Visited 166 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari