Bou no esgotarà el mandat com a regidor

El cap de files del PP a Barcelona anuncia que s’apartarà quan hi hagi un nou candidat i no descarta tornar amb un altre partit

Josep Bou

Josep Bou ha anunciat aquest dimarts que renunciarà a la presidència del grup del PP a l’Ajuntament de Barcelona i també a l’acta de regidor quan el partit hagi designat un nou alcaldable a la capital catalana.

En declaracions a Betevé, el cap de files local dels populars ha revelat que “estem pactant amb el partit” el relleu perquè “no quedi ferit de cap manera”, i que vol tancar la seva etapa com a regidor “amb la màxima decència”.

Bou considera que “no té cap sentit” acabar el mandat iniciat el 2019 i que demanarà als assessors que donin suport al nou alcaldable popular. Pel que fa al seu successor immediat al capdavant del grup popular, ha dit que serà Óscar Ramírez, fins al final del mandat.

El cap de files popular a Barcelona ha revelat que ha patit “moviments de cadira” en aquesta etapa, i que ha necessitat suport i “de vegades” no n’ha trobat. De fet, no ha descartat tornar a la política més endavant, a l’Ajuntament o al Parlament, “amb unes altres sigles”.

(Visited 75 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari