Bou no confia en l’informe dels Mossos i denunciarà l’incendi del seu cotxe

El regidor del PP "no veu clares moltes coses" i insisteix en els missatges "amenaçadors" que ha rebut

El líder del PP a Barcelona, Josep Bou
El líder del PP a Barcelona, Josep Bou

El líder del PP a Barcelona, Josep Bou, està decidit a arribar fins al final en el cas de l’incendi del seu vehicle i, encara que la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra van concloure que va ser causat per una avaria mecànica, el regidor popular ha anunciat que portarà a la Fiscalia l’incendi i les amenaces que va rebre un dia abans de la seva visita al barri del Carmel. En una entrevista a RAC1, Bou ha admès que no confia del tot en l’informe policial, i ha insistit que havia rebut missatges “amenaçadors dient que vigilés” amb el vehicle.

“A aquest cotxe li havien fet de tot”, ha assegurat el regidor del PP, que ha afegit que “estava molt assenyalat”, una idea que també ha defensat el partit en un comunicat, en el qual s’explica que Bou ha rebut nombroses amenaces a través de les xarxes socials advertint-lo de possibles danys al seu domicili, les seves empreses i treballadors. Pel que fa a la investigació dels Mossos, el comunicat lamenta que la policia contactés amb el líder del PP barceloní “hores després” que s’haguessin publicat les conclusions, i assegura que els agents només van fer “dues inspeccions oculars” del vehicle.

“Aquests cotxes no s’incendien. Feia 24 hores que havia sortit de la revisió i anava perfecte. Era molt difícil que passés res”, ha manifestat el regidor popular. Bou ha assegurat que no vol posar en dubte els cossos policials, però ha reconegut que no confia en la seva versió perquè “estan dirigits com estan dirigits”. El líder del PP a Barcelona ha afirmat que “hi ha moltes coses que no les veig clares” i que dubta “del que s’ha informat”, i ha deixat clar que no demanarà disculpes per les seves acusacions respecte a la intencionalitat de l’incendi, tal com va demanar-li l’alcaldessa de la ciutat, Ada Colau.

(Visited 91 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari