Daniel Sirera: “Soc un jove valor a l’alça”

El candidat del PP a Barcelona diu que no donarà suport a cap govern de Colau, Collboni o d'independentistes

El candidat del PP a l’alcaldia de Barcelona en les pròximes eleccions municipals, Daniel Sirera, afirma que li han demanat que es presenti com a candidat tant el Partit Popular de Catalunya, com el Partit Popular de Barcelona i el president del PP, Alberto Núñez Feijóo. En aquest context, Daniel Sirera diu que “el partit necessita un nou impuls”, afegint que “soc un jove valor a l’alça”. Sirera, de 55 anys, va entrar en política el 1995 quan va ocupar el càrrec de regidor del PP a l’Ajuntament de Barcelona i el de diputat popular al Parlament de Catalunya.

Daniel Sirera, en declaracions al Cafè d’idees de RTVE, ha declarat que no donarà suport ni a Ada Colau ni a Jaume Collboni “per fer el que han fet fins ara”, en el cas que un dels dos acabi guanyant l’alcaldia de Barcelona, pels comuns o el PSC, respectivament. Però, Sirera ha afegit que tampoc donarà suport els que volen “posar Barcelona al servei de l’independentisme”, en clara referència al candidat de Junts, Xavier Trias, i al d’ERC, Ernest Maragall. En aquest sentit, el candidat del PP demana a Trias que prioritzi la ciutat de Barcelona, afirmant que “no pot intentar ser alcalde i que el cap de campanya sigui Puigdemont”. Sirera a dit a Trias que “ha d’escollir entre Barcelona o el partit”. Tot i això, el candidat popular considera que Trias ja ha apostat entre “defensar Barcelona” o defensar Carles Puigdemont i la independència, assegurant que “aquest Trias no és el que vaig conèixer”.

Al candidat socialista Jaume CollboniSirera li ha dit que “s’ha de treballar més”, i dirigint-se directament a Collboni ha dit que “ets corresponsable de com està la ciutat” i que “Barcelona està així també per culpa teva”. Sirera també ha enviat un missatge a l’alcaldessa Ada Colau, a la qual aconsella que surti del despatx en considerar que “s’ha quedat molt ficada dins de la seva bombolla”. Sirera pretén pescar vots tant entre els electors de l’extrema dreta com entre els socialistes en afirmar que tan votants de Vox com del PSC poden coincidir amb les seves idees polítiques.

El candidat popular a les eleccions municipals a Barcelona també ha denunciat que el govern de Colau ha destinat 37 milions d’euros a un pla per “perseguir el català a les botigues”. En aquest context, Sirera ha assegurat que “s’està denunciant a algú que utilitza la llengua castellana”. Sirera també considera que s’han de replantejar les superilles en considerar que “s’han convertit en murs”. Sirera també ha assegurat que no ha parlat amb Josep Bou, l’actual líder del PP a l’ajuntament barceloní, per incorporar-lo a la seva llista. Sirera ha recordat que Bou “ha dit que vol deixar la política. Ho respecto. Li agraeixo el que ha fet”.

Sirera s’ha mostrat confiat que Vox no entrarà a l’Ajuntament de Barcelona, afirmant que “m’agradaria governar amb els vots del PP. No m’agraden les polítiques radicals, ni d’un costat ni de l’altre”. En aquest context, ha dit que tant Vox com el PSOE i el govern d’Espanya volen alimentar la “polèmica irreal” sobre el protocol antiavortament de Castella i Lleó. Sirera considera que no s’ha de tocar res de la llei de l’avortament, afirmant que “hem arribat a un consens prou ampli”. Per altra banda, el candidat del PP a Barcelona creu que els independentistes han canviat l’estratègia perquè ara tenen el suport del govern d’Espanya, però “per tornar a fer el que van fer”. El popular defensa que els catalans estem pitjor ara que l’any 2015. I respecte del 2017, diu que ara “com a mínim, hi ha gent que no m’insulta pel carrer”.

(Visited 62 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari