La presidenta de Cs a Barcelona plega de la política

Luz Guilarte denuncia una "trama" dels seus companys de partit a l'ajuntament

La presidenta del grup municipal de Ciutadans a l’Ajuntament de Barcelona, Luz Guilarte, ha presentat la renúncia als seus càrrecs al consistori i ha anunciat que abandona la primera línia política. Guilarte deixa així de ser la candidata de Cs a les pròximes eleccions municipals de l’any que ve.

La fins ara líder de la formació taronja a l’ajuntament ha denunciat una “trama” per part dels dos altres regidors de Cs a Barcelona, Paco Sierra i Noemí Martín, que van maniobrar per canviar les responsabilitats de tots tres en el grup municipal.

Arran d’aquests fets, Guilarte ha declarat que “no vaig entrar en política per aferrar-me a un càrrec públic a canvi de la meva integritat”. Guilarte ha afegit que “no tot s’hi val, no tots els polítics som iguals”. Tot i que la direcció de Ciutadans a Catalunya ha donat suport a Guilarte, tot apunta que ara serà Sierra el nou líder de la formació a l’ajuntament barceloní.

Es dona la circumstància, que la direcció de Cs va obrir un procés per expulsar del partit Paco Sierra per voler “autoproclamar-se president” del grup municipal taronja. De fet, en un comunicat s’afirmava que la direcció havia tingut notícia que Sierra ha intentat integrar-se a les llistes electorals d’altres formacions” de cara a les municipals del 2023, extrem que Sierra ha negat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.