La presidenta de Cs a Barcelona plega de la política

Luz Guilarte denuncia una "trama" dels seus companys de partit a l'ajuntament

La presidenta del grup municipal de Ciutadans a l’Ajuntament de Barcelona, Luz Guilarte, ha presentat la renúncia als seus càrrecs al consistori i ha anunciat que abandona la primera línia política. Guilarte deixa així de ser la candidata de Cs a les pròximes eleccions municipals de l’any que ve.

La fins ara líder de la formació taronja a l’ajuntament ha denunciat una “trama” per part dels dos altres regidors de Cs a Barcelona, Paco Sierra i Noemí Martín, que van maniobrar per canviar les responsabilitats de tots tres en el grup municipal.

Arran d’aquests fets, Guilarte ha declarat que “no vaig entrar en política per aferrar-me a un càrrec públic a canvi de la meva integritat”. Guilarte ha afegit que “no tot s’hi val, no tots els polítics som iguals”. Tot i que la direcció de Ciutadans a Catalunya ha donat suport a Guilarte, tot apunta que ara serà Sierra el nou líder de la formació a l’ajuntament barceloní.

Es dona la circumstància, que la direcció de Cs va obrir un procés per expulsar del partit Paco Sierra per voler “autoproclamar-se president” del grup municipal taronja. De fet, en un comunicat s’afirmava que la direcció havia tingut notícia que Sierra ha intentat integrar-se a les llistes electorals d’altres formacions” de cara a les municipals del 2023, extrem que Sierra ha negat.

(Visited 193 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari