Cs anuncia un congrés extraordinari per “fer renéixer” el partit després de quedar fora de l’Eurocambra

Cañas admet que són “molt mals resultats”, però subratlla que encara tenen “500 regidors i alcaldes”

El candidat de Ciutadans el 9-J, Jordi Cañas (ACN)

Ciutadans (Cs) ha admès que ha obtingut “molt mals resultats” a les eleccions europees, i per això el seu candidat, Jordi Cañas, ha anunciat que celebraran un congrés extraordinari a la tardor per a fer “renéixer” el partit, un moviment arriba després de perdre tota la força que van obtenir fa cinc anys i quedar-se sense representació a l’Eurocambra.

En una compareixença després de l’escrutini, Cañas ha assegurat que “és el final d’un cicle”, però que “no és el final”, i ha subratllat que tenen “500 regidors i alcaldes” i que la formació “renaixerà” des de la “centralitat”. El 2019, Cs va obtenir 2,5 milions de vots (el 12,18% del total) i fins a vuit eurodiputats.

(Visited 28 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari