Teresa Ribera calcula que el BarMar començarà a funcionar en “quatre o cinc anys”

La vicepresidenta tercera del Govern de Pedro Sánchez ha aclarit que Espanya va proposar a l'executiu d'Emmanuel Macron que Marsella fos la ciutat escollida del territori francès

Teresa Ribera, vicepresidenta tercera i ministra de Transició Ecològica (La Moncloa)
Teresa Ribera, vicepresidenta tercera i ministra de Transició Ecològica (La Moncloa).

La vicepresidenta tercera i ministra de Transició Ecològica, Teresa Ribera, ha afirmat que el projecte del BarMar, el gasoducte entre Barcelona i Marsella, podria començar a funcionar “en quatre o cinc anys”. “Hi ha hagut uns primers esbossos en els quals va estar treballant Enagás. Havíem començat a treballar en aquesta hipòtesi (la d’una canonada que connectés Barcelona amb Livorno) i la connexió amb Marsella ho escurça. El nostre càlcul és que trigaríem entre quatre i cinc anys”, ha explicat la mandatària del Govern de Pedro Sánchez a l’ambaixada a París.

Ribera es va reunir aquest divendres, 21 d’octubre, a la capital francesa amb el ministre francès d’Economia, Bruno Le Maire, i la de Transició Energètica, Agnès Pannier-Runacher. Aquesta reunió s’ha produït després de l’acord entre els governs de París, Madrid i Lisboa per impulsar una canonada entre Barcelona i Marsella, que transporti gas i hidrogen verd de forma submarina i que sigui l’alternativa al projecte estancat del MidCat.

Termini aproximat

La vicepresidenta ha reconegut que el termini de “quatre o cinc anys” és aproximat, ja que dependrà dels treballs de les empreses de Portugal i França. “Sabem quina és la capacitat de Enagás. Però també necessitem la col·laboració d’actors francesos i portuguesos”, ha indicat.

En aquest moment, es desconeix quant costarà la nova infraestructura. Segons va donar a entendre Ribera, el cost serà superior als 400 milions d’euros de les obres del MidCat a la península ibèrica. Ha assenyalat que Espanya i els altres països implicats s’han proposat presentar un avantprojecte amb més detalls a principis de desembre: “Serà un esbós que ens permeti respondre quina és l’estimació del cost i de l’entrada en funcionament” de la canonada que es dissenyarà “per transportar hidrogen verd, encara que també podrà transportar gas”.

Ribera ha aclarit que Espanya va proposar a l’executiu d’Emmanuel Macron que Marsella fos la ciutat escollida del territori francès i que el BarMar tindrà tres etapes: “La part submarina que anirà de Barcelona a Marsella, la part que connectarà Marsella amb la futura xarxa de hidroductes i una possible tercera que permetria connectar-ho amb Alemanya. Encara que això cal analitzar-ho”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.