Barcelona vol endurir les multes a terrasses per l’excés de taules

Planteja fins i tot retirar la llicència en els casos d'incompliments reiterats

Terrasses a Barcelona

El regidor de Ciutat Vella, Jordi Rabassa, creu que cal revisar de forma immediata el règim sancionador de la normativa de terrasses. Reconeix que de forma majoritària els restauradors no respecten el nombre de taules i cadires que tenen fixades a la llicència, cosa que multiplica la feina inspectora. “Això suposa una despesa en recursos humans per l’Ajuntament i al districte que ja està sent inassumible”, critica. “No pot ser que hàgim de posar tantes multes”, diu el regidor.

Rabassa reconeix que hi ha alguns casos que són “molt frustrants” per a l’administració local. “Signo constantment multes al mateix restaurador”, assegura. Davant d’això, considera que una solució és que l’Ajuntament pugui treure la llicència de terrassa a “aquell que incompleix de manera reiterada”.

El regidor recorda que l’Ajuntament està endreçant les llicències de terrasses que es van atorgar durant la pandèmia i que també s’estan reduint els horaris en aquells punts més conflictius. Rabassa també ha aprofitat per fer una crida a la “responsabilitat” del sector. “Volem restauradors que cuidin els carrers i les places”, sentència.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.