Amb qui s’han solidaritzat Inés Arrimadas i Lorena Roldán?

Inés Arrimadas

La portaveu del PP català i diputada al Parlament de Catalunya, Lorena Roldán, i la presidenta de Ciutadans, Inés Arrimadas, han donat el seu suport i s’han solidaritzat amb la responsable de xarxes i comunicació de S’ha Acabat, Andrea Llopart, qui ha denunciat als Mossos d’Esquadra haver patit una “agressió ideològica”. Llopart ha explicat a través de Twitter que un noi va trepitjar-la “fortament” per, segons assegura que va dir-li, portar una polsera amb la bandera espanyola i una altra de S’ha Acabat, fet que Roldán i Arrimadas han condemnat.

“Que farta estic de tanta intolerància”, ha comentat la diputada popular, oferint la seva mà a Llopart. La líder de la formació taronja també s’ha solidaritzat amb la jove a qui, a més, ha donat les gràcies “per explicar-ho i denunciar-ho”. A banda de Roldán i Arrimadas, diversos membres del PP i de Ciutadans han mostrat el seu suport a la cap de comunicació de l’organització que s’autodefineix com a constitucionalista.

“Tot el meu suport i el de Ciutadans davant de la intolerància de covards com el del tren, que per desgràcia són uns quants a Catalunya, però per sort no la majoria”, ha escrit el portaveu de la formació taronja al Parlament, Nacho Martín. El president del PP a Catalunya, Alejandro Fernández, també s’ha solidaritzat amb Llopart pels fets denunciats, de la mateixa manera que han fet Nuevas Generaciones -les joventuts del PP- el senador popular Rafael Hernando i la presidenta de Valents, Eva Parera, entre d’altres.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.