Amb qui s’han solidaritzat Inés Arrimadas i Lorena Roldán?

Inés Arrimadas

La portaveu del PP català i diputada al Parlament de Catalunya, Lorena Roldán, i la presidenta de Ciutadans, Inés Arrimadas, han donat el seu suport i s’han solidaritzat amb la responsable de xarxes i comunicació de S’ha Acabat, Andrea Llopart, qui ha denunciat als Mossos d’Esquadra haver patit una “agressió ideològica”. Llopart ha explicat a través de Twitter que un noi va trepitjar-la “fortament” per, segons assegura que va dir-li, portar una polsera amb la bandera espanyola i una altra de S’ha Acabat, fet que Roldán i Arrimadas han condemnat.

“Que farta estic de tanta intolerància”, ha comentat la diputada popular, oferint la seva mà a Llopart. La líder de la formació taronja també s’ha solidaritzat amb la jove a qui, a més, ha donat les gràcies “per explicar-ho i denunciar-ho”. A banda de Roldán i Arrimadas, diversos membres del PP i de Ciutadans han mostrat el seu suport a la cap de comunicació de l’organització que s’autodefineix com a constitucionalista.

“Tot el meu suport i el de Ciutadans davant de la intolerància de covards com el del tren, que per desgràcia són uns quants a Catalunya, però per sort no la majoria”, ha escrit el portaveu de la formació taronja al Parlament, Nacho Martín. El president del PP a Catalunya, Alejandro Fernández, també s’ha solidaritzat amb Llopart pels fets denunciats, de la mateixa manera que han fet Nuevas Generaciones -les joventuts del PP- el senador popular Rafael Hernando i la presidenta de Valents, Eva Parera, entre d’altres.

(Visited 257 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari