Acusen una cuidadora de maltractar dotze infants a Avinyonet (Alt Empordà)

La treballadora suposadament donava cops al cap dels infants, els enfonsava a la piscina per fer-los callar i els sacsejava bruscament quan no volien dormir

Nen amagat entre coixins (ambermb, Pixabay)
Nen amagat entre coixins (ambermb, Pixabay).

Una cuidadora de la llar d’infants d’Avinyonet de Puigventós (Alt Empordà) ha estat apartada per ser acusada de maltractar a dotze de nens a l’inici del setembre. Una companya de treball va ser testimoni de les suposades agressions i les va comunicar a la direcció.

La companya va denunciar que la treballadora donava cops al cap dels infants, els enfonsava a la piscina per fer-los callar, els sacsejava bruscament quan no volien dormir, els immobilitzava amb una manta, els posava la cara sota una aixeta i els tancava sols a una aula durant dues hores mentre ploraven.

Els pares afectats estudien la possibilitat de denunciar a la cuidadora per via judicial. Progenitors d’anys anteriors han afirmat que sospiten que els seus fills podrien haver estat víctimes dels suposats maltractaments. “Cal emprendre les accions necessàries pensant en el benestar de les famílies i els infants”, ha assegurat Júlia Gil, alcaldessa d’Avinyonet de Puigventós a El Gerió Digital.

(Visited 119 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari