La comissió d’investigació per l’Operació Catalunya començarà amb el nou curs polític

S’indagarà en la implicació de l’exministre d’Interior, Jorge Fernández Díaz i les suposades pressions a Banca Privada d’Andorra (BPA) pels comptes de Jordi Pujol

Jorge Fernández Díaz, exministre d'Interior (Govern d'Espanya)
Jorge Fernández Díaz, exministre d'Interior (Govern d'Espanya).

Torna l’activitat al Congrés dels Diputats després de l’estiu a partir del dimarts 13 de setembre. Un dels primers treballs que es començarà és la comissió d’investigació per l’Operació Catalunya, que es va anunciar aquest juny.

S’investigarà la implicació de l’exministre d’Interior, Jorge Fernández Díaz, els entramats ‘parapolicials’ i les suposades pressions a Banca Privada d’Andorra (BPA) pels comptes de Jordi Pujol. La Junta de Portaveus va comptar amb el suport majoritari del PSOE, Unidas Podemos, ERC, EH-Bildu, Junts, PdeCat, CUP i BNG. El PP, Ciutadans i Vox estan en contra.

Un dels principals objectius és estudiar la possible intromissió a la sobirania d’Andorra per part del Govern de Mariano Rajoy. Aquests fets estan sent investigats per la Justícia del Principat, que no es planteja fer cap comissió d’aquest tipus.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides