Citat a declarar el regidor de Junts que va prohibir un acte del PP a Vic

El president del Partit Popular a la capital d'Osona ha criticat que, al contrari que al seu partit, a l’ANC mai li posen cap impediment per muntar carpes informatives

Albert Castells, regidor de l'Ajuntament de Vic (Osona) i candidat a l’alcaldia de Junts
Albert Castells, regidor de l'Ajuntament de Vic (Osona) i candidat a l’alcaldia de Junts

El jutjat d’instrucció número 6 de Vic ha citat a declarar al regidor de l’Ajuntament de Vic (Osona) i candidat a l’alcaldia de Junts, Albert Castells, com a investigat per prohibir una carpa informativa del PP durant el 22 de gener. A ‘El 9 nou’ ha defensat que està “molt tranquil i segur” perquè els populars volien “provocar als ciutadans” després de la sentència del 25% de castellà als col·legis de Catalunya.

Castells va rebutjar la sol·licitud invocant l’article 96 de l’Ordenança municipal de Bon Govern, Civisme, Bones costum i Convivència ciutadana, que regula l’ús de la via pública: “L’autoritat municipal podrà autoritzar o denegar discrecionalment qualsevol altra classe d’ús anormal del sòl de la via pública i de terrenys del comú que no estiguin regulats als articles d’aquesta ordenança. No s’autoritzarà cap llicència per exercir a la via pública activitats contràries a la moral, als bons costums ciutadans, o a l’ordre públic”.

Carpes de l’ANC

El dilluns 12 de setembre, el president i candidat del PP a Vic, Pau Ferran, compareixerà en qualitat de testimoni. Castells ho farà el dimarts 4 d’octubre. Després d’escoltar les declaracions de tots dos, el jutge decidirà si hi ha indicis de delicte, si obre judici oral o si arxiva la causa.

Ferran vol explicar el que va ocórrer per “defensar el dret que tenim a expressar les nostres idees i propostes”. “L’ANC munta cada dia carpes a Vic i mai tenen problemes, mentre que a mi em canvien d’ubicació, etcètera”, ha expressat a Crònica Global.

(Visited 145 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari