La tripulació de cabina de Vueling farà vaga si no els apugen el sou

Uns 300 treballadors s'han concentrat aquest dimarts davant la seu corporativa de l'aerolínia

Concentració de tripulants de cabina de Vueling

Foto: @AeriCcoo

Els treballadors de TCP (tripulació de cabina de passatgers) de Vueling han amenaçat de fer vaga les  setmanes vinents si l’aerolínia no els apuja el sou un 6,5% de forma retroactiva per al 2021, tal com ha fet amb la plantilla de terra o els pilots. De fet, aquest dimarts, uns 300 tripulants de cabina s’han concentrat davant la seu corporativa de la companyia per reclamar l’augment salarial.

“És una exigència mínima i justa”, ha afirmat en declaracions a l’ACN el secretari general del sector aeri estatal de CCOO, Jon Herrera. El sindicat critica l’estat de la negociació del conveni, “bloquejat des de finals del mes de març” d’aquest any, i reclama una “pujada salarial digna”.

A la manifestació de la tripulació de cabina de Vueling s’hi ha sumat el sindicat STAVLA, que exigeix la creació de taules salarial per al personal d’oficines i una revisió de les categories de sou dels tripulants.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.