Pere Aragonès diu que li causa “estupor” el cas De Dalmases

El president català diu que l'incomoden "les pressions inacceptables" per part d'un responsable polític

  El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha parlat aquest dijous de la polèmica arran de la denúncia feta per una periodista del programa Preguntes freqüents (FAQs) de TV3, per la qual s’assegura que el diputat al Parlament i vicepresident de JxCat, Francesc de Dalmases, l’hauria esbroncat i agafat pel canell en no està d’acord amb com es feia una entrevista al programa a la presidenta del Parlament, Laura Borràs.

  En declaracions a Ràdio Estel, el president Aragonès ha afirmat que “m’incomoda que es puguin passar per alt les pressions inacceptables a qualsevol persona per part d’un responsable polític”, afegint que “aquests fets, si s’han produït, em van causar bastant estupor”.

  En aquest context, Pere Aragonès ha assegurat que “cap col·laborador meu ho faria” en considerar que “tothom es mereix respecte”. Aragonès ha sentenciat que “veurem quina és la decisió que acaba prenent, però és evident que no és la forma de relacionar-se amb els mitjans de comunicació.”

  Facebook
  Twitter
  WhatsApp

  avui destaquem

  Deixa un comentari

  Notícies més llegides

   

  Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.