800.000 habitatges han estat danyats o destruïts a Ucraïna per la guerra

El president ucraïnès, Volodímir Zelenski, ha demanat ajuda internacional per reconstruir el país per les destrosses ocasionades per l'exèrcit de Vladímir Putin

  Impacte de la Guerra d'Ucraïna (Ministeri de Defensa del Govern de Volodímir Zelenski)
  Impacte de la Guerra d'Ucraïna (Ministeri de Defensa del Govern de Volodímir Zelenski).

  800.000 habitatges estan danyats o destruïts per la Guerra d’Ucraïna, segons la diputada del partit del Govern ucraïnès, Olena Shuliak. El parlament del país ja ha aprovat una llei de compensació que fixa les categories d’atenció als afectats per danys.

  “Es tracta de personal militar i les seves famílies, famílies nombroses i persones amb discapacitat. Han de ser els primers a rebre una compensació o un habitatge, perquè són els que més ho necessiten”, ha indicat Shuliak a l’agència ucraïnesa UNN.

  El president d’Ucraïna, Volodímir Zelenski, ha demanat ahir, dissabte 3 de juliol, ajuda internacional per reconstruir el país per les destrosses ocasionades per les tropes russes des del començament de la guerra, el 24 de febrer, quan Vladimir Putin va donar l’ordre d’envair Ucraïna.

  “És necessari no sols restaurar tot el que van destruir els ocupants, sinó també crear una nova base per a la nostra vida, per a Ucraïna: segura, moderna, convenient i sense barreres. Això requereix d’inversions colossals: milers de milions, noves tecnologies, millors pràctiques, noves institucions i, per descomptat, reformes”, ha explicat Zelenski en el seu missatge diari dirigit als ucraïnesos.

  Facebook
  Twitter
  WhatsApp

  avui destaquem

  Deixa un comentari

  Notícies més llegides

   

  Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.