800.000 habitatges han estat danyats o destruïts a Ucraïna per la guerra

El president ucraïnès, Volodímir Zelenski, ha demanat ajuda internacional per reconstruir el país per les destrosses ocasionades per l'exèrcit de Vladímir Putin

    Impacte de la Guerra d'Ucraïna (Ministeri de Defensa del Govern de Volodímir Zelenski)
    Impacte de la Guerra d'Ucraïna (Ministeri de Defensa del Govern de Volodímir Zelenski).

    800.000 habitatges estan danyats o destruïts per la Guerra d’Ucraïna, segons la diputada del partit del Govern ucraïnès, Olena Shuliak. El parlament del país ja ha aprovat una llei de compensació que fixa les categories d’atenció als afectats per danys.

    “Es tracta de personal militar i les seves famílies, famílies nombroses i persones amb discapacitat. Han de ser els primers a rebre una compensació o un habitatge, perquè són els que més ho necessiten”, ha indicat Shuliak a l’agència ucraïnesa UNN.

    El president d’Ucraïna, Volodímir Zelenski, ha demanat ahir, dissabte 3 de juliol, ajuda internacional per reconstruir el país per les destrosses ocasionades per les tropes russes des del començament de la guerra, el 24 de febrer, quan Vladimir Putin va donar l’ordre d’envair Ucraïna.

    “És necessari no sols restaurar tot el que van destruir els ocupants, sinó també crear una nova base per a la nostra vida, per a Ucraïna: segura, moderna, convenient i sense barreres. Això requereix d’inversions colossals: milers de milions, noves tecnologies, millors pràctiques, noves institucions i, per descomptat, reformes”, ha explicat Zelenski en el seu missatge diari dirigit als ucraïnesos.

    (Visited 33 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari