JxCat fa sang amb Rufián i la seva debilitat a ERC

La guerra dins l’independentisme no té aturador. Tant ERC com JxCat aprofiten tota la munició que poden per carregar sense dissimular contra l’altre, fent veure que no estan junts al Govern i repetint sistemàticament que qui trenca la unitat independentista és l’altra sigla. La setmana passada, de fet, es va poder veure un dels episodis més exemplificadors.

El portaveu d’ERC a Madrid, Gabriel Rufián, va fer unes declaracions a TV3 qualificant de “tarat” aquell que proclamava la independència sense fer-la efectiva, en referència a JxCat, Carles Puigdemont i tots els que el van criticar per la seva piulada apel·lant a les “155 monedes de plata”. Com que Rufián està en hores baixes i a ERC ja no el defensen ni els seus, JxCat va sortir en massa a carregar contra ell, vicepresident del Govern inclòs, que va afirmar que el republicà no era “digne de Catalunya”.

Tan feble es va veure Rufián que va haver de disculpar-se i, ni així va poder aturar que els de JxCat seguissin fent sang de les declaracions sense que a ERC ningú critiqués els de Laura Borràs i Jordi Turull pel que feien. Només després que tot allò hagués fet pols la imatge de Rufián durant hores, alguns dirigents d’ERC el van defensar, lloant només la seva disculpa.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.