La Generalitat admet que l’oficina de Puigdemont va pagar un viatge d’Alay a Moscou

El Govern respon a una pregunta del PSC que no té coneixements d'altres despeses en viatges a Rússia

Josep Lluís Alay
Josep Lluís Alay

El govern de la Generalitat ha admès, en resposta a una pregunta parlamentària que ha formulat el PSC-Units, que l’oficina de l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont va assumir les despeses d’un viatge de Josep Lluís Alay -responsable de l’oficina- a Rússia. Es tracta, concretament, de la visita que Alay va fer el 5 de març del 2019 a Moscou, segons ha explicat el Govern.

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, ha detallat que, inicialment, el seu departament va assumir el cost del bitllet d’avió, però que l’oficina de Puigdemont va abonar posteriorment, el 17 d’abril del mateix any, l’import del trajecte. La resta de les despeses les va sufragar l’oficina de l’expresident, segons Vilagrà.

El Govern que encapçala Pere Aragonès ha negat tenir coneixement d’altres despeses relacionades amb viatges a Rússia, encara que Alay ha admès haver viatjat al país fins a tres ocasions. “No consten altres despeses relacionades amb altres viatges a Rússia ni relacionades amb una reunió el dia 17 d’octubre de 2019 a Barcelona. Per tant, no es van assumir mitjançant els crèdits de l’oficina de l’expresident ni del Departament”, ha assegurat Vilagrà.

(Visited 115 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari