Illa acusa a Junts d’estar “instal·lada a la confrontació permanent”

El líder del PSC ha apel·lat al diàleg i ha defensat que “a Catalunya no hi ha un altre camí que no sigui el del retrobament i la concòrdia”

Salvador Illa, primer secretari del PSC
Salvador Illa, primer secretari del PSC.

Salvador Illa, primer secretari del PSC, ha acusat a Junts de continuar estant “instal·lada en la confrontació permanent”. Ha instat a la formació postconvergent a apostar per la “col·laboració i la lleialtat entre institucions”.

El líder dels socialistes catalans no ha respost directament a l’expresident Carles Puigdemont, que ahir, dissabte 4 de juny, ha acusat el Govern espanyol de “corrupció política, moral i econòmica” contra Catalunya pel cas Pegasus i l’incompliment de les inversions en territori català. S’ha centrat en destacar l’estratègia del PSC a la final de la Divisió d’Honor de Rugbi entre la UE Santboiana i el AMPO Ordizia.

Illa ha assegurat que “a Catalunya no hi ha un altre camí que no sigui el del retrobament i la concòrdia”. “Mentre alguns es recreen en els problemes, uns altres intentem solucionar-los”, ha assenyalat el diputat, que ha culpat al PP de la falta d’inversions a Catalunya.

(Visited 129 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari