El detingut per la violació d’Igualada havia agredit la seva germana petita

La mare del sospitós va fer-lo fora de casa i va posar denúncia i una antiga parella també l'havia denunciat

El detingut per violació a Igualada sent traslladat a dependències policials

La detenció del presumpte agressor que va violar i ferir greument una noia de 16 anys a Igualada, la nit de la Castanyada, ha destapat més casos escabrosos perpetrats per ell mateix. L’acusat, que ara té 21 anys, hauria abusat sexualment temps enrere de la seva germana, de només 7 anys. Un cas que la nena va acabar explicant a casa i que la seva mare va denunciar a la policia. Després, va fer-lo fora de la casa on vivien plegats i li va advertir que no el volia tornar a veure mai més.

Aquest és un dels dos antecedents que la policia tenia del sospitós. L’altre, una denúncia d’una antiga parella del jove per maltractaments. Justament, aquests dos elements van ser clau perquè la policia el trobés.

La Unitat Central d’Agressions Sexuals, que ha estat fent la recerca, va estar mesos analitzant tots els perfils d’individus amb antecedents sexuals a la zona. Això, després de descartar que l’agressor fos alguna de les persones que havien estat aquella nit a la mateixa discoteca on havia sortit de festa la noia. Tots tenien coartada, també el noi amb qui havia quedat aquell vespre.

Els agents van desxifrar el telèfon mòbil del detingut i van aconseguir situar l’aparell al polígon de la discoteca d’Igualada la matinada dels fets. Segons sembla, havia estat participant en alguna botellada durant la nit sense arribar a entrar al local, i al final es va trobar la noia de matinada quan ella anava sola cap a l’estació de tren d’Igualada per tornar a casa seva.

El detingut ha passat la primera nit al calabós de la comissaria de la ciutat. Aquest mateix divendres l’interrogaran i demà passarà a mans del jutge. No es descarta que se l’acusi no només de la brutal agressió sexual, sinó també d’un intent d’assassinat.

(Visited 148 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari